aanmelden
Kool Amplification Blue Sky Reverb Mini combo's
Pedalenversterker in 18 en 35 watt
Merknieuws 24-12-2018 13:32
Het Noord-Hollandse Kool Amplification is bekend om zijn high-gain versterkers, maar ontwikkelde enkele jaren terug de Blue Sky, een cleane versterker bedoeld als het perfecte platform voor gitaristen die effectpedalen gebruiken om hun sound vorm te geven.

Blue Sky Reverb Mini
De eerste Blue Sky Reverb is te krijgen in een top- of combo-uitvoering en heeft een vermogen van 60 of 35 watt. De combo heeft een enkele 12 inch Celestion luidspreker.
De nieuwe Mini uitvoering heeft een enkele 10 inch luidspreker (ook Celestion) en is er in een 18 (6V6) of 35 (6L6) uitvoering. 


Een Blue Sky Reverb Maxi en Mini combo naast elkaar

De Blue Sky Reverb versterkers hebben een enkel kanaal met regelaars voor (input)gain, bass, mid, treble en reverb. In de mastersectie vind je een presenceregelaar en (master)volumeregelaars voor normal en reverb. De reverb wordt geschakeld met de meegeleverde footswitch en je kan dus een ander mastervolume instellen voor de klank met en zonder reverb.
Beide mastervolumeregelaars zijn van Kool Amplifications SVC-type. SVC staat voor Seamless Volume Control en brengt het vermogen terug tot 0,1 watt zonder dat de klank wordt aangetast.

Meer informatie: koolamplification.com