Nieuws van Mooer

Multi-stroomvoorziening en bureauversterker

Merknieuws 20-06-2018 13:26

'Heet nieuws voor de zomer,' noemt Mooer het zelf. De Macro-stroomvoorziening met galvanisch gescheiden uitgangen is niet zo sexy, maar het andere nieuws kan perfect zijn voor bij de barbecue: de Bluetooth Desk Amp.

Mooers nieuwe SilverEye 10 is volgens het merk een hi-fi audio-versterker, in een stijlvolle, compacte en retro-ogende behuizing. Je kunt je eigen muziek of je favoriete songs op je computer of telefoon, draadloos via Bluetooth of direct via de aux-ingang afspelen. Drie playback EQ-instelling zorgen voor perfecte en heldere audiokwaliteit. Twee custom 3"-speakers, inclusief basreflex, en een akoestisch goed ontworpen behuizing, gemaakt van een 'alternatief voor hout' moet een zeer rijk geluid geven.

Wat je nog meer aan boord vindt? Een cleane instrumentversterker, met instelbare EQ, gain en volume. Je kunt dus makkelijk je gitaar, bas of toetsen inpluggen voor spontane jams met je favoriete tracks. Wat het moet kosten? Importeur W-Music geeft een straatprijs aan van net geen €130,-



Macro Power S12
Zoals gezegd minder sexy, maar zeker handig is de Macro Power S12 Multi-stroomvoorziening. De S12 heeft twaalf uitgangen die stroom aan je pedalen geven en vanwege galvanische scheiding heb je een zeer laag ruisniveau. Elf stuks leveren 9V en de laatste is instelbaar op 9V, 12V, 15V of 18V. Ga je toevallig nog op wereldtoernee? Het apparaat zelf werkt op zowel 110V als 220V, zodat het international te gebruiken is. 



De Mooer wordt voorzien van diverse kabels en klittenband en het geheel licht in de winkel voor ongeveer €160,-

 

Mooer-website

W-Music-website

 

 

zoeken
zoeken