aanmelden
Drumeo lanceert Recordeo
Leer drums opnemen van de Drumeo-crew
Merknieuws 05-06-2018 15:37
De mannen van Drumeo komen met een nieuwe les-website: Recordeo. Zoals je al aan de naam kunt zien draait het bij Recordeo helemaal om het opnemen van instrumenten. En gezien het een zustersite is van Drumeo, draait het in eerste instantie helemaal om drums.

De drumkit is een van de ingewikkeldste instrumenten om op te nemen, maar Drumeo's audioguru Victor Guidera heeft er een specialisme van gemaakt. Hij is dan ook de belangrijkste persoon bij Recordeo, en hij laat je alles zien wat er bij het maken van een goede drumkit komt kijken. Van microfoonkeuze en plaatsing, tot akoestiek van een ruimte, stemmen en sound van je drumkit, en het nabewerken van je drumsound. Het eerste aanbod is al meteen heel compleet en behoorlijk indrukwekkend. Het instapniveau is letterlijk 0, dus ook als je nog geen ervaring of apparatuur hebt kun je bij Recordeo je licht opsteken. En er wordt ook rekening gehouden met mensen met een heel beperkt budget. De lessen zijn net zo overzichtelijk en gestructureerd als je van Drumeo gewend bent, en op het forum kun je specifieke vragen stellen.

De komende maanden worden er ook modules toegevoegd over het opnemen van gitaar, bas, zang, piano en meer. Een jaarabonnement kost normaal gesproken 197 dollar, maar als je voor 21 juni een jaarabonnement afsluit betaal je maar 97 dollar, en net als bij Drumeo hanteert Recordeo een 90 dagen niet goed, geld terug garantie. Kijk voor meer informatie op www.recordeo.com of check de teaser video over drums opnemen op locatie hieronder.