Sennheiser hoofdtelefoons voor dj en studio

HD 25 en HD200Pro

Merknieuws 21-11-2017 08:11

Sennheiser maakt al heel lang uitstekende hoofdtelefoons en ze worden heel veel gebruikt door musici, dj's en producers zowel op het podium, als in de dj booth en de studio.

Sennheiser maakt hoofdtelefoons in allerlei prijsklassen, van pittig tot heel betaalbaar zoals de HD 200 Pro. Deze mooi uitiziende zwarte 'over-ear' studio hoofdtelefoon levert een krachtig en helder geluid en isoleert uitstekend het omgevingsgeluid.
Maar de HD 200 Pro levert ook een hoge resolutie (20-20.000 Hz) en een groot dynamisch bereik (108 dB) zonder vervorming en hij zit ook nog eens heel capabel dankzij de comfortabele oorschelpen en een gewicht van 184 gram. Zeer geschikt voor productiewerk en mixen. De kabel is afneembaar en de kunststof oorschelpen kun je vervangen.

Wie iets meer te besteden heeft kan terecht bij de HD 25, die wordt beschouwd als 'Industry Standard' voor dj-werk. Deze zeer lichte (140 gram) en comfortabele on-ear hoofdtelefoon kan een zeer hoge geluidsdruk aan (120 dB), is solide geconstrueerd. levert een hoog rendement en biedt een prima isolatie van omgevingsgeluid. Professionele monitoring voor omgevingen met een hoge geluidsdruk en dankzij de de draaibare schelpen zijn ze uitstekend geschikt voor dj's. Ook bij de HD 25 is de kabel afneembaar.


Sennheiser Benelux, +31  36-5358444
www.sennheiser.nl, www.sennheiser.com

zoeken
zoeken