aanmelden
Vox Adio Air GT/BS en AC2
Modelers en mini-amps
Merknieuws 18-05-2017 20:48
Vox is bekend geworden met klassieke versterkers, maar innovatie staat de laatste jaren ook hoog op de Britse agenda. Op modelinggebied zijn er nu de Adio Air GT en BS en is er een AC2-versie van de Rhythm Vox-miniatuurversterkers voor bas en gitaar.

Met Adio Air GT en BS-versterkers kun je niet alleen je instrument uitversterken, maar ze ook als bluetooth-speaker en externe audio-interface gebruiken. De vintage vormgegeven Adio Aira heeft twee 3 inch speakers, die twee keer 25 watt aan versterking leveren voor je bas of gitaar. Dankzij een bluetooth-verbinding en de aux-ingang kun je ook externe apparaten aansluiten om muziek te beluisteren of met backingtracks mee te spelen. De versterker heeft ook Tone Room-software waarmee je hem kan aanpassen aan de ruimte waarin hij staat.

De Rhythm Vox AC2 is de opvolger van de compacte AC1-versterker. Deze oefenversterker heeft nu maar liefst 2 watt, in plaats van 1 bij zijn voorganger. Daarnaast is de kwaliteit van de ingebouwde sounds verbeterd volgens Vox en zitten er 81 ritmes in en een ingebouwd stemapparaat. Keep up the good work, you British chaps!

Prijs: € 420,- (GT, BS), € 85,- (AC2)
Importeur: Voerman (www.voxamps.com)