Korg Monologue

Monofone maniak

Merknieuws 01-11-2016 13:21

In het kielzog van de analoge, polyfone Minilogue komt Korg nu met de Monologue ontstaan. Hij heeft dezelfde genen, maar het filter, de modulatiesectie, het nieuw toegevoegde drive-circuit en de LFO zijn allemaal specifiek toegesneden op monofone sounds.

Het filter zorgt volgens Korg voor extra punch in het laag en het drive-circuit geeft aanwezige boventonen voor de leadpartijen. De LFO genereert hoge frequenties voor gemoduleerde sounds en kent ook een One Shot-modus, waardoor die als eenenvelope generator kan worden ingezet.

Deze monofone synth heeft een batterijvoeding, waarmee je tot 8 uur achtereen overal aan je productie kunt werken. Dankzij MIDI en usb kan hij communiceren met controller-keyboards, pad-controllers, sequencers en DAW’s. Via Audio Sync integreer je ‘m in een set-up met andere Korg-synths. 

De step-sequencer is ook uitgebreid met gemakkelijkere bediening en meer mogelijkheden dan de Minilogue. Met de Motion Sequence kun je complete partijen maken van de melodiëen die je programmeert. De Monologue is volledig te programmeren, inclusief de sequences die je programmeert.

De Monologue is beschikbaar in vijf kleuren: goud, blauw, rood, zwart en wit. 

Prijs: € 299,-
Importeur: Voerman 

zoeken
zoeken