Hughes & Kettner GrandMeister Deluxe 40

Superkleine buizentop

Merknieuws 22-09-2016 15:05

De GrandMeister Deluxe 40 is een zeer compacte buizenversterker. Hij is voorzien van allerlei digitale handigheidjes. Zo kun je de settings van iedere regelaar opslaan en altijd gebruiken. Er zitten bovendien ingebouwde effecten in waaronder delay en modulatie.

Hughes & Kettner probeert met zijn Deluxe Tone Technology een authentieke buizensound te creëren waarbij de voordelen van het digitale tijdperk ook worden benut. De Grandmeister Deluxe 40 is voorzien van vier kanalen: clean, crunch, lead en ultra. Daarnaast zit er een boost-stand op. Met zijn 40 watt en de vier EL84-buizen kan de top behoorlijk hard. Met een Power Soak kan het wattage terug worden gebracht naar 20, 5 of 1 watt. Handig voor op de kleinere podia, je slaapkamer of in je (home)studio.

Dankzij de FX-loop kun je ook externe pedaaltjes gebruiken om je sound te verrijken. De line-out geeft je de mogelijkheid om er direct een stemapparaat op aan te sluiten en er is een draainknop om de noise gate in te stellen. Ook zit er de Red Box Ambience Emulation DI-speakersimulatie op, zodat je je gitaar DI-kunt opnemen of op je in-ear kan horen.

Rabea Massaad is in ieder geval onder de indruk!

Prijs: € 1199,-
Importeur: Hoshino (www.hughesandkettner.com)

zoeken
zoeken