aanmelden
Mesa/Boogie komt met diverse buffers
Vier kastjes die je gitaargeluid overeind houden
Merknieuws 29-08-2016 14:18
Lange kabels en een pedalboard kunnen een negatief effect hebben op het gitaarsignaal dat bij je versterker aankomt. Een buffer lost dat probleem op en zorgt dat ook de hoge frequenties behouden blijven. Mesa/Boogie komt met buffers voor verschillende toepassingen.

Klein
De Stowaway is een kleine eenvoudige klasse A buffer die op of onder ieder pedalboard past. Behalve een buffer heeft de Stowaway ook een RFI filter om radio-interferentieruis uit je signaal te halen.

Groter
Wil je meer functies, dan kan je kiezen voor de High-Wire, die niet alleen een ingangs buffer heeft, maar ook een uitgangsbuffer voor na je effectpedalen. Hij is voorzien van een tuner uitgang met mute functie, een +3 dB inschakelbare boost en een instelbare boost die je kan inschakelen met een voetschakelaar.

Grootst
Voor de grote gitaarsystemen en podia zijn de Clearlink Send en Receive gemaakt. De Send plaats je aan het eind van je pedalen en heeft een ongebalanceerde jack en gebalanceerde XLR uitgang. Bij de versterker kan je het gebalanceerde signaal weer naar een ongebalanceerd signaal terugbrengen met de Receive. Deze heeft ook een groundlift schakelaar en een phase schakelaar die goed van pas kan komen in een setup met meerdere versterkers.

Hier zie je een introductie van Mesa/Boogie's Signal Management lijn:

Meer filmpjes en info kan je vinden op: www.mesaboogie.com