Riversong Gitaarclinic door Mike Miltimore

Bij Peter Verspuy op 6 november

Merknieuws 18-10-2015 21:48

Op vrijdagavond 6 november, 20.00 uur, komt Mike Miltimore, oprichter/eigenaar/bouwer van de bijzondere Riversong gitaren, komt naar Nederland voor een gitaarclinic in de winkel van Peter Verspuy in Rotterdam. Onder het genot van een luxe drankje en hapje licht hij toe hoe deze unieke gitaren gebouwd worden. Hij legt alles uit over zijn ‘patent-pending’ gitaartechnologie en brengt de nieuwe Vault serie gitaren mee. Je kan ze natuurlijk ook zelf uitproberen.

Riversong is een snel opkomend Canadees merk van akoestische gitaren en bassen met een ingenieus systeem voor het afstellen van de hals. Hierdoor is de intonatie en bespeelbaarheid heel eenvoudig aan te passen. Bijvoorbeeld als je een hogere actie wilt voor slidespel. De standaard serie begint bij gitaren net onder de tweeduizend euro. Daarnaast is er de Vault serie met unieke gitaren waarvan altijd maar één model wordt gemaakt. De prijs voor de Vault modellen kan oplopen tot het tienvoudige.

Vrijdag 6 november, Peter Verspuy Muziekinstrumenten, Pascalweg 157 - 159, 3076 JN Rotterdam - 010 - 432 33 88
Gratis toegang!
Aanmelden? Stuur een e-mail naar erwin@peterverspuy.nl met in de onderwerpregel de tekst ‘Aanmelding Riversong Introductie’. 

Meer info: www.peterverspuy.nl

 

https://riversongguitars.com

zoeken
zoeken