Release van de week: Naduah - Kom mee op avontuur tot diep in de Nacht

Vandaag verschenen: 30 juni 2023

Muzieknieuws 30-06-2023 14:10

Op haar nieuwe EP ‘Kom mee op avontuur tot diep in de Nacht’ geeft Naduah een kijkje in haar leven met verhalende teksten over haar nachtelijke avonturen.

Elke vrijdag verschijnen er honderden nieuwe albums. De redactie pikt er regelmatig een uit om voor te stellen, inclusief een Spotify-playlist en video.

Op de EP treffen we energieke rapnummers aan over uit de hand gelopen feestjes, maar ook melancholische songs over de onvermijdelijke dinsdagdip; alle aspecten van het losbandige feestleven passeren de revue.

De EP is een viering van jong en onbezonnen zijn, wanneer verantwoordelijkheden nog niet bestaan en je precies kan doen waar je zelf zin in hebt.

‘Eigenlijk heb ik helemaal niet zo’n heel wild feestleven’ vertelt de zangeres. ‘Meestal lig ik rond een uur of 10 al wel op bed. Maar ik sta altijd open voor avontuur, dus áls ik uit ga kan het ineens heel gek lopen’. Dat het gek kan lopen is absoluut te horen op de EP.

Skatecafé is een wervelwind van een nummer en gaat van plottwist naar plottwist. In Go Sharing Scooter zingt Naduah over een vriend die haar op moet komen halen van een feestje omdat haar telefoon leeg is en de laatste trein allang vertrokken is. Tattoos op een After, je raadt het al, gaat over een vriendin die een tattoo bij haar zet op een afterparty. Alles is verhalend en met humor geschreven. 

Kom mee op avontuur tot diep in de Nacht is de Musicmaker Release van de Week.

 

zoeken
zoeken