Sylvie Kreusch stijlvol dansend in het Franse Montbray

Playlists en video's van de mode en muziek van een indiesensatie - Extra bij het artikel in Musicmaker 487

Muzieknieuws 10-02-2022 11:05

Sylvie Kreusch staat al wat langer op de radar van Musicmaker, mede door Warhaus, waarin zij met haar ex-vriend Maarten Devoldere (Balthazar) speelde. In de modewereld is ze ook geen onbekende en in Musicmaker 487, maart-april 2022, besteden we uitgebreid aandacht aan het Vlaamse fenomeen.

Foto's Oli Zitch

Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel in Musicmaker 487, maart-april 2022. Je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Musicmaker op zonder verzendkosten. 

Sylvie Kreusch brengt met haar debuutalbum Montbray spannende indie en opwindende alternatieve tracks. De nummers zijn gebaseerd op de pijn, wroeging en veerkracht die ontstonden na de relatiebreuk met Balthazar- en Warhaus-frontman Maarten Devoldere. Je hoort het album verderop in dit artikel.

Ondertussen is ze ook live met een opmars bezig. ESNS 2022 is hét showcasefestival van Europa en op deze tweede digitale editie was Sylvie natuurlijk aanwezig met een van de meest gewaardeerde optredens van het gestreamde festival.



Ze was meerdere malen te gast bij onze collega's van 3voor12 en vooral de song Walk Walk heeft zich diep in ons hoofd genesteld om - voorlopig - niet meer weg te gaan:



Zoals gezegd is Sylvie Kreusch als model actief en ook haar video's zijn prahtig om te zien:



Op 5 november '21 kwam het album Montbray uit. Wij maakten het onze Album van de Week, Stefan Kollee sprak met haar en dat lees je terug via deze link. Het hele album beluister je hier:

zoeken
zoeken