aanmelden
Aquarium Sessions met Jett Rebel
Drie songs in akoestische versie en een interview
Muzieknieuws 17-10-2019 07:10
Zaterdag 28 september speelde Jett Rebel ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van Q-Factory een concert in de grote zaal. Na de soundcheck kwam Jett naar onze redactie en speelde solo vier nummers: Dancing Through The Room, Lucky Boy/Stick Together en een gloedvolle versie van zijn nieuwe single Waiting For The Weekend van zijn nieuwe ep ‘Yeah Yeah Yeah No’.

Jetts oude akoestische Eko gitaar ontlokte hem de nodige kritische woorden, maar toen hij eenmaal begon te spelen, klonk het als een klok. In het video-interview spreekt hij over produceren voor Trijntje Oosterhuis en zijn “mega-mega-mega verslaving” aan werken in de studio: “Als ik ’s ochtends opsta doe ik niets liever dan meteen de studio induiken”.

Bekijk hier de video's met de unplugged versies van Dancing Through The Room. Lucky Boy / Stick Together en Waiting For The Weekend

 

 

 

En het interview - door Patrick Lamberts: 

Onze redactie houdt kantoor in muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. In het redactiekantoor is er een kleine ruimte die vanwege de grote ramen bekend staat als ‘het aquarium’. In die karakteristieke ruimte organiseren we regelmatig de Aquarium Sessions: miniconcerten, video-interviews en tutorials met interessante muzikanten.

Bekijk op ons YouTube-kanaal Aquarium Sessions de miniconcerten van Ethan Johns With The Black Eyed DogsTyler RamseySons of het EastEagle-Eye Cherry en Emily Wolfe, die onlangs bij ons boeiende akoestische miniconcerten gaven. We hebben ook drie interviews op video gezet en gepubliceerd: Samantha FishJared James Nichols en Jeff Berlin. En bekijk ook de Silent Recording-tutorial die we maakten met Kevin Storm.

BEKIJK HET OP YOUTUBE!
Abonneer je op ons Aquarium Sessions YouTube-kanaal en blijf op de hoogte van nieuwe sessies: www.youtube.com/c/aquariumsessions