aanmelden
Aquarium Sessions met Will & The People
Video's nu uit - Interview in komende editie Musicmaker
Muzieknieuws 04-10-2019 12:55
Onze redactie houdt kantoor in muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. Hier bevindt zich ook een kleine ruimte die vanwege zijn grote ramen bekend staat als ‘het aquarium’. Daar maken we onze videoreportages ond er de titel Aquarium Sessions, bestaande met miniconcerten, video-interviews, tutorials en meer. Op 21 september deden we een heel erg leuke en goede sessie met de Britse band Will And The People. Drie nummers speelden ze voor ons en het publiek dat voorbij kwam lopen. Chris Dekker deed een interview. Kijk alles hier! En lees binnenkort het interview in Musicmaker 470, november 2019.

Het optreden voor Aquarium Sessions was een makkie voor de heren, die onlangs een Couch Tour ondernamen en graag akoestisch spelen. Spontaan, met veel plezier en schitterende close harmony vocalen. Goede songs ook. Kijk maar! 

 

 

 instagram.com/willandthepeople 

Abonneer je op ons Aquarium Sessions Youtube-kanaal en blijf op de hoogte van wat we binnenkort gaan publiceren, en al hebben gepubliceerd! https://www.youtube.com/c/aquariumsessions 

Een project van Musicmaker, Gitarist, Slagwerkkrant, De Bassist en Interface; media for musicians.

Mede mogelijk gemaakt door Q-Factory Amsterdam
Powered by Audient, Auralex, Blue, Bose, Tama
Video-coördinatie & Editing Paul Scheepmaker
Sound engineer & Soundmix: James Powell
Video & Sound assistance and camera: Alex Bakun
Foto bovenaan artikel door Pearl Vink

Opnamelocatie: Aquarium Sessions - Keijser 18 Mediaproducties - Q-Factory, Atlantisplein 1, Amsterdam

Met dank aan: Q-Factory, Bouke Bijlsma, Chris Dekker, Jean-Louis Gayet, Marcel Willemsen, Ronald Willemsen, Erk Willemsen, Pro Media Connect, Hoshino Benelux, Bose.