aanmelden
Guitar Summit in Mannheim 27-29 september
Voor gitaristen en bassisten - beurs en workshops
Muzieknieuws 12-09-2019 09:09
Het is in Mannheim. Dat is 4½ uur rijden vanaf Utrecht. Of een kleine vier uur met de trein. Maar dan kun je ook een heel weekend bij wat ze zelf de ‘grootste gitaarshow van Europa’ noemen zijn. Wij van Gitarist zullen daar zelf poolshoogte van gaan nemen en zijn benieuwd naar wat deze beurs met uitgebreid workshopprogramma zal gaan brengen.Heel veel merken (450+) geven acte de présence, van akoestische gitaren (Martin, Taylor, Eastman, Takamine, Ovation) tot bassen (Warwick, Adamovich, De Gier), amps (Orange, Supro, Peavey, Engl, EBS), effecten (Boss, Meris, Dunlop, Darkglass, Nexi, Mooer, MXR, Carl Martin) en natuurlijk elektrische gitaren (Hagstrom, Yamaha, Framus, Guild, Godin). Ook is er een uitgebreid palet aan vintage- en boetiekgitaren te zien en uit te proberen.

Je kunt workshops en masterclasses (100+) bijwonen van onder anderen Paul Gilbert, Billy Sheehan, Torsten de Winkel, Marcus Deml, Thomas Blug, Henrik Fleischlader, Marcus Deml, Stu Hamm, Heff Verlin, Étienne M’Bappé en onze eigen Rob van der Loo. Op 8 verschillende podia maar liefst! Zie het blokkenscheam hiernaast, wat we alleen maar even ter illustratie hier afbeelden (download het via het pdf-icoon linksboven!

Op vrijdag- en zaterdagavond is er bovendien volop livemuziek. En op zondagochtend kun je zelfs een sessie ‘yoga voor muzikanten’ meemaken, begeleid door Jonas Hellborg en Pressiana.

Download het volledige workshopprogramma en het volledige palet aan merken inclusief plattegrond via de pdf-iconen bovenin de linkerkolom.

September: 27-29, Congress Center Rosengarten Mannheim
www.guitarsummit.de

Aftermovie 2018: