aanmelden
Aquarium Sessions: zaterdag 28 september, Jett Rebel
's Avonds optreden in Q-Factory!
Muzieknieuws 21-08-2019 17:38
Hij is een van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. We zien er dan ook naar uit dat Jett Rebel zaterdagmiddag 28 september, voorafgaand aan zijn concert ’s avonds in de Grote Zaal van Q-Factory, een videosessie voor onze Aquarium Sessions komt doen, later terug te zien op ons YouTube-kanaal.

Sinds 2013 is het ontzettend hard gegaan met de carrière van Jett Rebel. Zijn liveshows waren sensationeel goed. Hij bracht plaat na plaat uit; tussen januari 2016 en januari 2017 maar liefst drie albums. Na lang in een vaste formatie gespeeld te hebben, veranderde hij opeens naar triobezettingen. Het concert ’s avonds in Q-Factory gaat Jett Rebel in deze triobezetting spelen, met bassist Peter Peskens en drummer Willem van der Krabben. 

Het Jett Rebel-concert staat in het teken van 5 jaar Q-Factory. De venue belooft een heel bijzonder optreden: “één ding is zeker; het wordt een glitter glamour mega party!” Maar let wel: als er bij Jett Rebel iets zeker is, is het dat je van tevoren nooit weet wat hij gaat doen. Tijdens North Sea Jazz 2018 zette hij een sterke pot soulvolle pop neer, op Eurosonic Noorderslag stond hij volledig in powertriomodus. De welbekende Prince-invloeden zijn zeker te horen, maar Jett Rebel laat vooral volop de ruimte aan zijn innerlijke Hendrix. 
We zijn héél benieuwd naar de sessie én het concert in Q-Factory, zaterdag 28 september! 

Bestel je ticket (€ 28,-) op tijd via q-factory-amsterdam.nl.