aanmelden
Release van de Week - Gov't Mule - Bring On The Music - Live At The Capitol Theatre
Vandaag verschenen - 19 juli 2019
Muzieknieuws 19-07-2019 11:07
Eigenlijk is deze productie al uit sinds 28 juni, maar omdat in de zomer de releasedichtheid laag is, en vandaag de dvd en blueray verschijnen, nemen we deze onmisbare release toch vandaag mee, Gov’t Mule’s Bring On The Music – Live At The Capitol Theatre! Op cd uit sinds 28 juni, vandaag ook op dvd en blueray. Bekijk de videoteasers hier!

Elke vrijdag verschijnen er honderden nieuwe albums. De Musicmaker-redactie pikt er elke week een uit om voor te stellen, inclusief video en een Spotify-playlist.

Gov’t Mule, met frontman/gitarist Warren Haynes, bestaat 25 jaar. Om dit jubileum te vieren brengen ze “Bring On The Music - Live at The Capitol Theatre” uit. Dit concert werd gefilmd in het Capitol Theatre in Port Chester (New York) op 27 en 28 april 2018, en werd met 9 camera's geregistreerd door de gerenommeerde muziekfotograaf en regisseur Danny Clinch (Pearl Jam, Bruce Springsteen, Foo Fighters, Phish).

De dvd/blueray bevat meer dan 2 uur livemuziek, interviews met de band, beelden achter de schermen, foto's gemaakt door Danny Clinch door de jaren heen, en meer.

Dit is de eerste keer dat Gov't Mule’s nieuwe stage-set en productie zijn verfilmd. De release is beschikbaar in verschillende configuraties: een deluxe 2cd, een 2dvd pakket (de cd en de dvd hebben volledig verschillende tracklijsten en bevatten bonusvideo's van "Soulshine" en "Traveling Tune"), twee afzonderlijke dubbel-vinylpakketten, digitaal, blueray en een 2cd-pakket (met audio van de film.)Luister Part 1 en Part 2, in totaal 39 tracks (!) op Spotify: