aanmelden
Release van de week: DeWolff - Live & Outta Sight II
Vandaag verschenen - 14 juni 2019
Muzieknieuws 14-06-2019 12:55
Vier jaar na het eerste live-album van DeWolff is er nu deel 2 met live-versies van (hoofdzakelijk) nummers van het vorig jaar verschenen album Thrust. De songs zijn opgenomen tijdens de afgelopen clubtour.

Elke vrijdag verschijnen er honderden nieuwe albums. De Musicmaker-redactie pikt er elke week een uit om voor te stellen, inclusief video en een Spotify-playlist.

DeWolff is een echte liveband. De inventieve gitaarsolo's van Pablo van de Poel, het lekker losse samenspel en de lange meeslepende jams zijn wat een optreden van DeWolff bovenal de moeite waard maken. Niet verrassend dat het rockende trio nu op het label Mascot met een tweede live-album komt.

De vormgeving is al net zo seventies als de kapsels van de mannen en ook de aanpak van de release is geheel in stijl: lekker lang uitgesponnen nummers met een totaalduur van 1 uur en 15 minuten. 
Natuurlijk digitaal en op (digipack) cd, maar ook in een gelimiteerde dubbelvinylversie: 500 stuks in 'Psychedelic Purple' vinyl en 1000 stuks in 'Brown/Cream' vinyl. Een prachtige release voor de fans om te hebben!

Live & Outta Sight II werd opgenomen tijdens optredens in Utrecht, Arnhem, Den Haag en Groningen.

Een korte indruk van DeWolff live:


Tracklisting:
 1. Big Talk
 2. Sugar Moon
 3. Medicine
 4. Tombstone Child
 5. Callifornia Burning
 6. Deceit & Woo
 7. Share The Ride
 8. Tired Of Loving You
 9. Outta Step & Ill At Ease
10. Double Crossing Man
11. Love Dimension

Luister het album hier:


www.dewolff.nu