aanmelden
PreSonus introduceert de ATOM Producer Lab
Een volledige studiobundel van PreSonus producten
Muzieknieuws 25-04-2019 12:54
PreSonus komt met hun nieuwe studiobundel, de ATOM Producer Lab. Het is een strak geïntegreerde alles-in-een productieset. De set combineert de ATOM padcontroller met Audiobox USB96 audiointerface en de meegeleverde PreSonus M7 grootmembraan condensatormicrofoon. Natuurlijk heb je ook software nodig om alles te kunnen gebruiken, daarvoor zit de Studio One Artist DAW in het pakket.

Presonus Atom
De PreSonus ATOM is een compacte, dynamische padcontroller. Produceer beats en gebruik virtuele instrumenten, geluidseffecten en loops in realtime met de ATOM’s zestien aanslag- en drukgevoelige RGB-pads. Daarnaast heeft het apparaat kleinere buttons die naar wens geprogammeerd kunnen worden. Ook heeft het vier encoders waarmee je plug-ins kan bedienen.

USB96 Audiointerface
De PreSonus Audiobox USB96 audiointerface heeft een compacte vorm en een klein gewicht. De interface wordt gevoed vanaf USB. Er is dus geen externe adapter nodig. Ook heeft het een MIDI-in- en uitgang om naast USB-over-MIDI-apparaten ook gebruik te kunnen maken van de wat oudere controllers. De stalen behuizing zorgt dat de interface niet zomaar stuk gaat en dit maakt hem geschikt voor opnemen op locatie.

PreSonus M7 Microfoon
Het ontwerp van deze microfoon, dat een groot diafragma heeft, is zo gemaakt dat je er een breed scala aan bronnen op kan nemen, waaronder vocals, akoestische gitaar, percussie en meer. De M7 wordt geleverd met een microfoonkabel, adapter, microfoonstandaard en en stoffen draagtas. 

Studio One Artist DAW
Veel virtuele instrumeten, loops en drumkits zitten in Studio One Artist. De bundel en Studio One integreren strak voor een snelle, professionele workflow. Gebruik ATOM om door je virtuele instrumenten te bladeren en ze aan je sessie toe te voegen, de voorinstellingen te veranderen, loops te maken, door de tijdlijn te scrollen, in en uit te zoomen op de tijdlijn, en meer. Ook configureert Studio One meteen met de AudioBox USB96. De configuratie van de bundel is zo ontworpen dat je productieomgeving zo flexibel mogelijk is en tegelijkertijd rijk is aan functies.

Bekijk hieronder een video over de bundel:

Distributie PreSonus:
PreSonus Europe Limited
+353 49 4368840
www.presonus.com