Nieuw van Blue - de Ember Mic en de Yeticaster

Een nieuwe microfoon en een bundel die speciaal voor podcasts, livestreaming etc. zijn gemaakt.

Muzieknieuws 02-04-2019 16:04

Podcasts en livestreaming worden steeds populairder. Daarmee neemt de vraag toe naar professionele microfoons voor thuisgebruik. Blue Microphones speelt hier slim op in met de launch van de Ember microfoon en het Yeticaster podcastsysteem.

Blue Ember
De elektronica van de Ember-microfoon levert een sterk en schoon signaal. De met de hand afgestelde condensatorcapsule vangt maximaal detail op, terwijl het strakke cardioïde patroon en het compacte ontwerp van Ember maakt dat je de microfoon iets naast je hoofd kan plaatsen zodat die buiten het camerabeeld blijft.

 

 

 

 

 

 

 

 



Yeticaster
Echt interessant wordt het met de Yeticaster. Dit is een bundel bestaande uit de populaire Yeti usb-microfoon, de Compass en de Radius III Shokmount. Deze bundel is speciaal ontworpen voor thuisgebruik. Je neemt er daardoor makkelijk podcasts mee op. Daarnaast kan je hem nog gebruiken voor streaming, skypecalls, voice-overs, muziek en meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De Yeti usb-microfoon staat bekend als een goede microfoon voor thuisgebruik. Met deze microfoon kan je direct vanuit je computer opnemen. Met de ‘Compass Arm’ bevestig je de microfoon eenvoudig aan je bureau. Deze arm heeft interne veren en de kabels zijn vrijwel niet zichtbaar door een ingebouwd kabelbeheer. Dankzij de stille en soepele bediening van de arm en het mooie uiterlijk is hij prima te combineren met video. Om ervoor te zorgen dat trillingen in je tafel niet worden doorgegeven aan de microfoon krijg je er een ‘Radius III shockmount bij. Ook deze is dankzij zijn nieuwe gestroomlijnde vintage uiterlijk heel geschikt voor video.

Bekijk hieronder de aankondiging van de Yeticaster:


 Distributeur van Blue is Pro Media Connect

zoeken
zoeken