aanmelden
Programma kick-off Poppunt Gelderland bekend
Nieuw platform voor talent start op 18 februari in Luxor Live
Muzieknieuws 11-02-2019 15:42
Onlangs werd al bekend dat Gelderse artiesten binnenkort aan kunnen kloppen bij Poppunt Gelderland voor ondersteuning bij hun muzikale carrière. Nu is het programma voor de kick-off van dit platform op maandag 18 februari 2019 in Luxor Live bekend, met onder andere Noorderslag-act Waltzburg (zie foto hierboven).

Poppunt Gelderland, het nieuwe initiatief om Gelderse muzikanten een steun in de rug te bieden, wordt ingeluid op 18 februari met een avond vol livemuziek, muzikanten die hun zegje doen en andere sprekers, gepresenteerd door oud-nachtburgemeester Angela Verkuijlen. De avond wordt feestelijk geopend door Gedeputeerde Josan Meijers (Provincie Gelderland) en ingeleid door talentmakelaar Imke Loeffen (Poppunt Gelderland).

Muzikantenpanel
Tijdens de kick-off is er ook ruimte voor sprekers die hun ervaringen delingen. Aan het woord komen onder andere: Pom van Druenen (van de band Redfortune), dj/producer Shalouw Sophy (van o.a. Chamos, Watermeloen en dj-school De Berg), rapper Stijn Vissers en mc Jip Jansen (van het Achterhoekse hiphopduo Vissers & Jansen) en bassist Bjorn Schouten (van de band Spark of Sanity, winnaar van de wedstrijd Parel van de Betuwe).


Olaf Putker (foto: Marcel Krijgsman)

Livemuziek
Geen goed feest zonder livemuziek, en dus zijn er optredens! Onder meer van het veertienjarige americana-talent Olaf Putker. Hij viel al op tijdens zijn deelname aan Popsport en komt solo een van zijn akoestische nummers spelen. Ook de Arnhemse electro-belofte Just Big Hills, de Apeldoornse rapper Dani en de veelbelovende Nijmeegse band Waltzburg - die eerder dit jaar tijdens Noorderslag in Groningen optrad - geven acte de presence.

Info & aanmelden
De kick-off van Poppunt Gelderland vindt plaats op maandag 18 februari vanaf 18:30 uur in Luxor Live in Arnhem. Entree voor de kick-off is gratis op vertoon van een entreebewijs, aanmelden kan via www.luxorlive.nl of het Facebook-evenement. Meer informatie over Poppunt Gelderland komt binnenkort online, tot die tijd kun je voor vragen en informatie contact opnemen met Imke Loeffen via: imke@luxorlive.nl.