aanmelden
Schrijf je nu in voor Impericon's Next Generation Contest 2019
Win een Thomann voucher t.w.v. €1000 of een podiumplek op het Impericon Festival 2019
Muzieknieuws 07-02-2019 11:43
Impericon is bekend van de festivals met heavy bands en de bijbehorende webshop met kleding, schoenen en muzieknieuws. In 2019 organiseert Impericon voor de vijfde keer de ‘Next Generation Contest’: een wedstrijd voor bands uit het zwaardere genre.

Webwinkel Thomann is partner van deze bandwedstrijd en stelt als sponsor een voucher van 500 en 1000 euro ter beschikking voor de winnaars van de wedstrijd. Een extra juryprijs is een optreden voor een 10.000-koppig publiek op het Impericon Festival 2019.

 

INSCHRIJVEN UITERLIJK 22 FEBRUARI! 
Bands moeten twee rondes doorlopen om kans te maken op de prijzen. De eerste ronde bestaat uit je band inschrijven, en dan bij de 25 gelukkigen horen die door een jury geselecteerd worden. 
Inschrijven doe je hier, dit kan tot uiterlijk 22 februari.

Als je bij een van de 25 gelukkigen hoort mag je door naar de tweede ronde. In die ronde kan je jezelf naar de eerste plaats promoten. De top behaal je met het hoogste aantal stemmen; schakel je fanbase dus in.

Na een stemperiode van drie weken (deze start op 1 maart), worden op 1 april de winnaars van de ‘Next Generation Contest’ 2019 bekend gemaakt.

Prijzen 
Zoals eerder vermeld biedt Thomann als sponsor van de wedstrijd enkele vouchers aan. De winnaar van de ‘Next Generation Contest’ krijgt een bon van 1000 euro.
Als extra juryprijs valt er nog een Thomann voucher van vijfhonderd euro en die podiumplek op het Impericon festival te winnen.

Op dit festival sta je als band zeker niet alleen, enkele namen op het programma zijn: Hollywood Undead, Stick To Your Guns, The Black Dahlia Murder, Donots, Caliban, Deeznuts.

Niet gewonnen?
Ook als je niet bij de winnaars hoort, is deelnemen aan ‘Next Generation Contest’ een goed plan. De 25 halve finalisten worden namelijk beloond met zichtbaarheid: het logo van je band komt op de homepagina van Impericon, de sociale kanalen van Thomann en op de t.blog

www.impericon.com/nl/