aanmelden
Zaterdag 2 februari open dag bij het Conservatorium van Amsterdam in Q-Factory
Pop Department en Amsterdam Electronic Music Academy openen hun deuren
Muzieknieuws 31-01-2019 12:02
Dit weekend kan elke muzikant langskomen bij de Open Dag van de pop-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam. De opleiding is gevestigd in Q-Factory op het Atlantisplein 1. Het programma duurt van elf uur tot vier uur.

Het programma van de open dag omvat vier informatie rondes, waar iedereenDocent en gitarist Jack Pisters met vragen terechtkan. De opening en afsluiting van de open dag wordt verzorgt door Jack Pisters (zie foto), afdelingshoofd van de sectie pop op het conservatorium. 

Omdat het over een open dag op een conservatorium gaat, is er uiteraard ook een hoop live muziek en er kan ook gejamd worden door de bezoekers. Het volledige live programma vindt je hier. Enkele namen zijn:

WIES: om 11:15 speelt dit afstudeerproject met Jeanne Rouwendaal, Tobias Kolk en Jasper Meurs. 

Stella-band: ook een afstudeerproject, gevormd door Tosca van der Waals, Kasper de Boer, Jasmine van der Waals en Eszl de Voij, zal vanaf 15:30 het live programma afsluiten. 

Alle informatie over de open dag staat in het programmaboekje. Meer informatie over de locatie, Q-Factory Amsterdam, is hier te vinden.