Gigstarter Artist Of The Year

Grootse finale in Sugar Factory

Muzieknieuws 05-12-2018 15:06

Zaterdag 8 december kun je in Sugar Factory in Amsterdam drie te gekke bands bewonderen. Zij strijden dan om de titel Gigstarter Artist Of The Year 2018. Musicmaker is partner van dit event en we hebben de eer in de jury plaats te mogen nemen.

Gigstarter is een online platform waar artiesten en bands zich kunnen aanbieden om rechtstreeks geboekt te kunnen worden. Het blijkt een succesformule om optredens te kunnen regelen zonder tussenkomst van een boeker: er staan al meer dan 6000 artiesten uit heel Europa ingeschreven. Jaarlijks organiseert Gigstarter een wedstrijd waarbij gestreden wordt om de titel Gigstarter Artist Of The Year. De editie van 2018 vindt op zaterdag 8 december in Sugar Factory in Amsterdam.

Drie internationale finalisten
Uit een lijst van 300 deelnemende acts kwamen drie internationale finalisten. De Belgische blues sensatie Buckwood Mojo, de Franse funkband The Soulphoenixs en de talentvolle Franse rockers Stoned Therapists zullen alle drie een bevlogen live set spelen. Uiteindelijk bepaalt een deskundige jury met mensen uit de muziekindustrie - waaronder je lijfblad Musicmaker! - wie er met de titel vandoor mag gaan.

De avond wordt afgesloten met een set van Gigstarter DJ Of The Year: Frank Gomez uit Spanje.
Dat belooft een spannende en afwisselende avond te worden!

Zaterdag 8 december
Sugar Factory Amsterdam
Entree: € 8,50 (voorverkoop),
€ 10,- (deur) Klik hier voor de voorverkoop en meer info

zoeken
zoeken