aanmelden
Electronic Music Maker Event - EMME - 22-23 september Kortrijk
Nieuw event van Dancefair Belgium
Muzieknieuws 03-09-2018 09:09
Vorig jaar vond de eerste editie van Dancefair Belgium in Kortrijk plaats. Dit jaar trekt de organisatie het breder onder de naam Electronic Music Maker Event, kortweg EMME. Ondertitel: het educatieve event voor startende djs, producers en muzikanten.

In de grote Xpo in Kortrijk kun je op 22 en 23 september naar EMME. Het evenement wordt een combinatie van beursstands, masterclasses, opleidingen en de mogelijkheid om te netwerken.

In vergelijking met vorig jaar zullen er meer merken zich presenteren, zijn er extra workshops en zijn er meer platenlabels aanwezig die je demo kunnen beluisteren. Bovendien is er op de zaterdagavond een danceparty.

Bekende producers leren je de kneepjes van het vak op EMME

Bekende producers

Toonaangevende producers als Brooks, Moonlight Matters, Jay Frog, Kenn Colt, Sammy Merayah, Lee Cabrera, DJ Neon en Mightyfools geven tips & tricks over sound, mixing & mastering, het schrijven van een hit, et cetera. Maar ook zijn er sessies waar ambitieuze muzikanten begeleiding krijgen bij het zetten van de eerste stappen als (semi-) zelfstandig muzikant.

22 en 23 september 2018, 10:00-18:00u, Kortrijk Xpo
Tickets en meer info: www.emme.be