aanmelden
Snowstar Records bestaat 15 jaar
Jubileumfeest in TivoliVredenburg en Vera
Muzieknieuws 06-08-2018 11:19
Het Utrechtse indielabel Snowstar Records, met onder meer Kim Janssen, Broeder Dieleman, Town Of Saints en I Am Oak in zijn stal, bestaat vijftien jaar: reden voor een dubbelfeest! Oprichter Cedric Muyres viert het jubileum in TivoliVredenburg, Utrecht en in Vera, Groningen, respectievelijk op 8 december en op 14 december 2018.

Platenlabels kunnen nog steeds veel voor muzikanten doen, zeker als die goed worden geleid door passionele mensen. Het in 2003 opgerichte indielabel Snowstar Records is het kindje van Cedric Muyres en die weet wel van wanten - niet alleen als platenlabeleigenaar, maar ook als manager van de populaire band Kensington. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat Snowstar Records vijf jaar geleden de 3voor12/Utrecht-award ontving voor beste Utrechtse initiatief.

Snowstar Records is in vijftien jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand indielabel met uiteenlopende acts, zoals Kim Janssen, I Am Oak, Town Of Saints en Broeder Dieleman. En onlangs is daar de act Donna Blue bij gekomen, waar we in de toekomst ongetwijfeld meer van zullen horen.


Vintage popband Donna Blue is de nieuwste act van Snowstar Records
 
Het vijftienjarig jubileum wordt gevierd met een feest in TivoliVredenburg, Utrecht op 8 december met I Am Oak, Kim Janssen en Donna Blue. Op 14 december, wordt dat feest nog eens dunnetjes overgedaan in Vera, Groningen, waar Town of Saints, I Am Oak en Kim Janssen zullen spelen.


Kim Janssen live (foto: Eric Duijvestijn)
 
Oprichter Cedric over het jubileum: 'Ik had nooit durven dromen dat we na vijftien jaar hier zouden staan. Dat is volledig te danken aan alle mooie releases van onze uiteenlopende artiesten. Volgens mij staat het label nu garant voor vijftien jaar erg mooie muziek en is het goed om dit te vieren, zodat we daarna weer vooruit kunnen richting het volgende jubileum!'


Het Groningse Town Of Saints brengt op 5 oktober 2018 zijn nieuwe studioalbum Celebrate uit via Snowstar Records


Naast de jubileumshows zullen er de komende periode meerdere speciale acties worden gehouden. Hiervoor kun je de social media van Snowstar Records in de gaten houden: FacebookInstagram en Twitter.


 
15 jaar Snowstar Records
8 december 2018
TivoliVredenburg, Utrecht: met I Am Oak, Kim Janssen en Donna Blue
Tickets
 
14 december 2018
Vera, Groningen: met Town of Saints, I Am Oak en Kim Janssen
Tickets