aanmelden
Leer de live-soundgeheimen van DI-RECT
Amptec organiseert AVID-event in Paard in Den Haag
Muzieknieuws 09-05-2018 16:51
Amptec is de importeur van Avid en DI-RECT gebruikt de Avid S6L-mixer voor het zaal- en het monitorgeluid. DI-RECT speelt nu door heel het land met de Rolling With The Punches-tour. Op donderdag 24 mei kun je in Paard in Den Haag meekijken hoe de geluidstechnici van DI-RECT werken.

David Hol en Ry van der Meer zijn bij DI-RECT verantwoordelijk voor de sound in de zaal en op het podium. Voor DI-RECT’s Rolling With The Punches-tour zijn David en Ry de uitdaging aangegaan om hun sound opnieuw te ontdekken én te vinden op Avid S6L mixers.

Tijdens het Amptec live-event op donderdagmiddag 24 mei delen David en Ry hun opgedane ervaringen. Als onderwerpen komen natuurlijk het maken en bewaken van een goede sound aan bod, maar ook Workflows en Events bedenken en programmeren op de S6L worden behandeld. Een unieke en zeer interessante gelegenheid om als live-mixer of geïnteresseerde eens te kijken hoe de live-mix bij een band als DI-RECT wordt aangepakt en wat de mogelijkheden zijn van de AVID S6L-tafel.

De middag is gratis toegankelijk en ziet er als volgt uit:

12:30 inloop, broodje en koffie
13:00 Korte introductie van de AVID S6L en van het systeem waarmee DI-RECT op tour is. Product-specialist Sjoerd Terpstra zal de intro verzorgen en daarna snel het woord geven aan David en Ry om vervolgens samen met hun de diepte in te duiken van het mixen van DI-RECT.
16:00 Afsluiting waarna DI-RECT gaat soundchecken en de deelnemers nog een drankje kunnen nuttigen in de foyer.

Inschrijven
Deelname is gratis, maar het maximaal aantal deelnemers is 40 dus wees er snel bij! Je kun je aanmelden door een mailtje te sturen naar education@amptec.be

Wanneer
Donderdag 24 mei 2018
Van 12:30 tot 16:30

Waar
Paard (voorheen Paard van Troje)
Prinsengracht 12
2512 GA
Den Haag


Hier zie je een introductie van de Avid S6L-mixer: