aanmelden
Finale Amsterdamse Popprijs 2017
Aanstormend talent strijdt om muzikaal prijzenpakket
Muzieknieuws 04-12-2017 12:11
Tape Toy, Morado, The Muff, Beaux, Dési Ducrot en Kita Menari zijn de zes finalisten die op zaterdag 9 december 2017 in de Melkweg strijden om de Amsterdamse Popprijs 2017. De winnaar krijgt een prijzenpakket bestaande uit onder meer een fotoshoot, studiotijd, coaching en optredens.

Afgelopen weken streden twaalf bands in twee halve finales in Paradiso om een van de zes beschikbare finaleplaatsen in de finale van de Amsterdamse Popprijs 2017, een bandjesevenement waarmee de organisatie GRAP ambitieuze Amsterdamse acts een kans willen geven om zich te presenteren aan publiek, pers en de muziekindustrie.

 

Tape Toy, Morado, The Muff, Beaux, Dési Ducrot en Kita Menari zijn de zes acts die op zaterdag 9 december in de Melkweg aantreden. Tijdens de finale worden ze beoordeeld op originaliteit, creativiteit, techniek en podiumpresentatie. De winnende band gaat naar huis met een prijzenpakket, bestaande uit onder andere een fotoshoot, een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd, digitale distributie, coaching en diverse optredens.


The Muff is een van de kanshebbers...

De Amsterdamse Popprijs bestaat al 22 jaar. Onder eerdere winnaars bevinden zich onder andere Jagd, Radio Eliza, The Great Communicators, Sarah-Jane, The Silverfaces, Mister and Mississippi, Yori Swart en The Vagary. Wil je de volgende keer ook in aanmerking komen, houd dan de website van GRAP in de gaten!