aanmelden
Gitaar BootCamp 2018
Nieuw muzikaal zomerkamp in de Ardennen
Muzieknieuws 27-11-2017 16:18
Gitaar Instituut Dordrecht organiseert in de zomer van 2018 de Gitaar BootCamp in de Ardennen. De bedoeling is om met beginners, gevorderden en experts op een educatieve maar ontspannen manier zo veel mogelijk met gitaarspelen bezig te gaan. Een hobbyvakantie dus!

Een week in de Ardennen elke dag twee uur gitaarles krijgen met en van collega-gitaristen: als je toch al van plan was om je akkoordenkennis, toonladders of samenspel te verbeteren, dan kan je dat maar beter in goed gezelschap doen en in een mooie omgeving. Dat is tenminste het idee achter de Gitaar BootCamp, georganiseerd door Maarten Pors van Gitaar Instituut Dordrecht.

Naast zelf spelen en lessen volgen draait deze leerzame vakantie over het praten over snaren, plectra, speeltstijl, geluid en allerhande zaken waar gitaristen warm van worden. Tijdens workshops van experts (zoals fusiongitarist Richard Hallebeek, zie foto boven) en jamsessies leer je meer over theorie en techniek. Blues, rock, pop, jazz, fusion: alle muziekstijlen zijn welkom.

Iedereen vanaf 15 jaar mag zich aanmelden: of je nou beginner bent of gevorderd, elektrische gitaar speelt of akoestisch (tot en met 18 jaar is toestemming van een wettelijke verzorger verplicht). Het uitwisselen van gave gitaarlicks gaat natuurlijk het beste op een goed gevulde maag. Daarom wordt er elke dag voor alle deelnemers onbijt, lunch en een verse avondmaaltijd gemaakt. 

De Gitaar BootCamp vindt plaats van zaterdag 28 juli - 2 augustus 2018 en kost € 715,-, waarbij kamperen, maaltijden, workshops en enkele consumpties zijn inbegrepen (vervoer is op eigen gelegenheid!). Wie zich voor 1 maart 2018 inschrijft, krijgt een vroegboekkorting van € 60,- en betaalt dus € 655,-. Een inschrijving is pas geldig wanneer de aanbetaling van €150,- op tijd is bijgeschreven op de rekening van Gitaar Instituut Dordrecht. Kijk voor de exacte tijden, locaties en de algemene voorwaarden op Gitaarzomerkamp.nl. Vragen kun je mailen naar info@gitaarinstituutdordrecht.nl.

Update 11-01-2018: de datum is aangepast naar 28 juli - 2 augustus 2018!