Musicmaker gaat verhuizen!

Uitgever K18 trekt in bij Q-Factory in Amsterdam

Muzieknieuws 21-11-2017 07:11

Uitgever Keijser 18 Mediaproducties bv en Musicmaker gaan verhuizen! We verruilen de Amsterdamse Jordaan voor het muziekmakerscentrum Q-Factory, vlak bij station Amsterdam Muiderpoort! Vanaf 1 januari 2018 wordt je favoriete lijfblad voor muzikanten dus vanaf die locatie gemaakt.

Afgelopen donderdag 16 november 2017 werd dit nieuws bekendgemaakt tijdens Musicmakers 40-jarig jubileumfeest in Paradiso Noord. Voorafgaand aan een geweldig optreden van de Nijmeegse rockband Navarone, gooide uitgever Erk Willemsen het hoge woord eruit.

Ons nieuwe adres per 1 januari 2018 wordt:

Keijser 18 Mediaproducties bv
Musicmaker
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam

Google Maps


Ingang van Q-Factory

Keijser 18 Mediaproducties bv
Musicmaker, dat in 1977 is opgericht, wordt sinds de zomer van 2014 uitgegeven door Keijser 18 Mediaproducties bv (kortweg K18). De uitgever zetelde vijftien jaar aan de Rozenstraat in de Jordaan in Amsterdam en heeft ook de magazines Slagwerkkrant, Interface, De Bassist, Gitarist en Meet Music/Pro Sound & Light onder haar hoede. In totaal verschijnen er via K18 maar liefst 48 bladen per jaar die tezamen 188.000 muzikanten en producers bereiken! Dit naast de 7 websites, 7 social media kanalen en betrokkenheid 38 festivals en clinics per jaar.   


Repetitieruimte van Q-Factory


Q-Factory
Met onder andere 50 oefenruimtes, meerdere podia met dagelijks programmering, opnamestudio’s, een café en zelfs een hotel biedt Q-Factory de ideale plek en atmosfeer voor het maken van ons blad, site en andere media. De redactie belandt op een muzikale broedplaats tussen de creatievelingen. Dichter op het vuur kunnen we niet zitten. We kijken er dan ook erg naar uit om te mogen werken vanuit onze nieuwe redactieruimte!


Grote Zaal van Q-Factory


Kleine Zaal van Q-Factory

Keijser 18 Mediaproducties trekt in bij Q-Factory in de ruimte op de begane grond rechts op de foto

 

www.q-factory-amsterdam.nl 

Keijser 18 Mediaproducties bv. 
Mags. Apps. Sites. Social Media. Video. Events.
www.k18.nl  

zoeken
zoeken