aanmelden
Clinics bij Max Guitar in Scheveningen
John-F Klaver, David Piedfort, Victor Bacalhau en Reinier Baas
Muzieknieuws 25-10-2017 09:59
Max Guitar in Scheveningen organiseert regelmatig clinics op het podium in de winkel. Voor de maanden november, december en januari staan er maar liefst vier geprogrammeerd, te beginnen met de clinic van John-F Klaver op zaterdag 18 november.

John-F. Klaver brengt op vrijdag 27 oktober zijn nieuwe plaat uit, ‘Catch The Morning Sun’. Release-party in Theater de Weijer in Boxmeer. 

Op zaterdag 18 november staat hij voor een clinic bij Max Guitar in Scheveningen. 

Clinicagenda Max Guitar: 

 • Za 18-11 15:00 John F. Klaver – Pop Rock Blues masterclass  hoe breek ik uit het pentatonische keurslijf? 

 • Za 25-11 15:00 David Piedfort – Slide guitar masterclass  

  Altijd al goed slide willen leren spelen? David Piedfort brengt je de beginselen bij van een goede slidegitaartechniek en kan er ook zeer geanimeerd over vertellen. Een aanrader voor elke gitarist die iets wil leren! David Piedfort is een zeer gewaardeerd en in zijn thuisland België een zeer bekende gitarist. Komt dat zien en neem je akoestische gitaar mee.

 

 • Za 16-12 15:00 Clinic Vitor Bacalhau 
  De Portugese gitarist speelt onversneden bluesrock. 

  Check hier:  • Do 11-01 15:00 Reinier Baas Masterclass
  De waanzinnige Reinier Baas komt in januari naar Max Guitar. Hij is kersvers winnaar van de Edison Jazz Nationaal vanwegez ijn monumentaal werk Reinier Baas vs. Princess Discombobulatrix. De jury kwam superlatieven tekort om Reiniers ‘meesterwerk’ te omschrijven: ‘een zeer geslaagde verbinding tussen jazz en klassiek’ en Reinier is een ‘muzikaal grootmeester’. Deze jazz-opera is het eindresultaat van een compositieopdracht die Reinier kreeg van het North Sea Jazz Festival en wordt uitgevoerd door acht Nederlandse topmuzikanten waaronder saxofonist Ben van Gelder, drummer Martijn Vink en sopraan Nora Fischer. 
  www.reinierbaas.com

November: 18, John-F Klaver; 25, David Piedfort
December: 16, Vitor Bacalhau
Januari: 11, Reinier Baas

Max Guitar, Scheveningen
www.maxguitarstore.com