Harman Touring Event met JBL VTX A12

Geslaagd evenement voor licht en pro audio

Muzieknieuws 15-10-2017 14:10

Audio XL, Fairlight (distributeur Martin Lights) en Harman Professional Benelux organiseerden in Antwerpen het Harman Touring Event om bedrijven de laatste stand van zaken van Harman Touring-producten te geven, met merken als JBL, Soundcraft en AKG in het distributiepakket.

In de Lotto Arena in Antwerpen gaven de bedrijven een indruk van de nieuwe Marting MAC Encore-serie lichtsysteem en het JBL VTX A12-line array. Dit was de eerste keer dat dit systeem in de Benelux te horen was. Het moet zich onderscheiden door zijn neutrale en hoogwaardige klank, directiviteit tot 22 Hz, uitstraling en handige rigging-systeem. Om een beeld te geven, dit systeem hing in vijftien minuten (links en rechts twaalf kasten per kant) waar men normaliter drie kwartier bezig is om een line array ‘in te vliegen’.

Bezoekers konden kennis maken met veel producten. Variërend van Martin MAC Aura’s tot JBL LSR705-monitoren en van Soundcraft’s Vi2000-console tot de technische details van de componenten van de JBL VTX A12.



‘s Avonds bleef het tot laat onrustig in de Lotto Arena met optredens van o.a. Wally en Paper James en veel dj’s. 


www.audioxl.be/nl

Audio XL, +31 30 264 4090

 

 

zoeken
zoeken