Rock Your Business Concerto

Informatieve interviewserie voor muzikanten

Muzieknieuws 28-08-2017 16:41

Als aanvulling op de informatieve Rock Your Business-avonden in de Melkweg in Amsterdam, organiseert GRAP vanaf nu ook interviewavonden in platenzaak Concerto in onze hoofdstad. Donderdag 21 september 2017 is de eerste aflevering van het seizoen, met gitarist, producer en manager Dennis van Leeuwen (voormalig Kane, The Gun Club) in de hoofdrol.

Wie regelmatig op onze website kijkt of de Musicmaker leest, is bekend met de Rock Your Business-avonden die GRAP elke eerste dinsdag van de maand in de Melkweg in Amsterdam organiseert. Hier kunnen fanatieke muzikanten en bands terecht die meer willen weten over de zakelijke kanten van de muziekindustrie. Panels van professionals bespreken boeiende vraagkwesties als: hoe kom ik op de radio? Of: hoe krijg ik zoveel mogelijk optredens? Ook is er steeds tijd om feedback te vragen op demo's.

 

Rock Your Business Concerto is iets anders van opzet en bestaat uit een-op-een interviews met muzikanten, artiesten en andere professionals uit de muziekindustrie. Het idee is dat je informatie vergaart van de geïnterviewde(n) en eventueel eigen ervaringen deelt. Of dat nou over zakelijke of artistieke praktijken gaat, mag je deels zelf bepalen.

De Rock Your Business Concerto bijeenkomsten vinden plaats op de laatste donderdagavond van de maand en worden geleid door Flip van der Enden, muzieksamensteller van Pinguïn Radio en docent Muziekgeschiedenis aan het Conservatorium van Amsterdam.

Het Concerto Café ligt aan de Utrechtsestraat 52-60 in Amsterdam. De Rock Your Business Concerto-avonden beginnen om 19:00 uur en de entree is gratis. Er staan vier data vast:

Donderdag 21 september: Dennis van Leeuwen (voormalig Kane / The Gun Club)
Donderdag 26 oktober: wordt nog bekendgemaakt
Donderdag 16 november: Jack Pisters (gitarist, consultant en docent Conservatorium van Amsterdam)
Donderdag 14 december: Torre Florim (zanger/gitarist De Staat)

Voor meer informatie: zie de website van GRAP.

zoeken
zoeken