Deelnemers Amsterdamse Popprijs 2017 bekend

30 deelnemers, 5 voorrondes, 1 winnaar

Muzieknieuws 18-08-2017 15:03

De dertig deelnemers voor de Amsterdamse Popprijs zijn bekend. Wie wordt de opvolger van Mister And Mississippi, The Great Communicators en The Silverfaces?

De Amsterdamse Popprijs is een bandcompetitie waarmee jonge muzikale acts uit onze hoofdstad een aanmoedigend prijzenpakket kunnen winnen dat bestaat uit onder andere: een fotoshoot, een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd, digitale distributie, coaching en diverse optredens.

De dertig acts worden in eerste instantie opgedeeld in vijf voorrondes waarin per voorronde zes acts strijden om een halvefinaleplaats. Naast de vijf winnaars worden er door een jury zeven wildcards uitgedeeld. In totaal doen dus twaalf acts mee aan de twee halvefinales die op maandag 9 oktober en dinsdag 17 oktober in Paradiso plaatsvinden.

De zes meest overtuigende acts strijden op 9 december in de Melkweg om een ferme zet richting een professionele muziekcarrière. Bands als Mister And Mississippi, Sarah Jane, Radio Eliza, Jagd, The Silverfaces en The Great Communicators wonnen de competitie al eens en zijn stuk voor stuk lekker bezig.

Kijk voor alle deelnemende acts, locaties en extra info op de site van organisatie GRAP Amsterdam!

zoeken
zoeken