aanmelden
Bartek wil wereldrecord crowdsurfen
Iedereen naar de Afsluitdijk!
Muzieknieuws 07-07-2017 13:38
De doldwaze heren van de Amsterdamse rockband Bartek willen in het Guinness World Of Records komen door de langste crowdsurf ter wereld te realiseren. Ze vragen zoveel mogelijk mensen op 27 juli naar de Afsluitdijk te komen!

Muzikanten worden graag op handen gedragen. Crowdsurfers, superenthousiaste fans die tijdens concerten graag dobberen over de hoofden van hun mede-concertgangers, hebben dat gemeen. Bartek roept daarom muzikanten, fans en wereldrecordbrekers graag bijeen om op zondag 23 juli 2017 naar de Afsluitdijk te komen om daar een zo lang mogelijke crowdsurfslang te vormen.

 

'Een groots plan, maar ik denk dat het gaat lukken', aldus drummer Bo Meskers over de actie. 'We moeten nog wel loten wie van ons drie de lul gaat zijn. Je moet telkens overgegeven worden, dus het zou mooi zijn als de hele Afsluitdijk vol staat. Hoe meer mensen, hoe beter!’

Iedereen die zich geroepen voelt om hier een steentje aan bij te dragen, kan zich opgeven via een online-inschrijfformulier. Geen idee wie of wat Bartek is: lees dan ons interview dat we onlangs met de heren hadden of check de single Beach.