Deelnemers Mooie Noten 2017 bekend

Amsterdamse competitie voor (semi-)akoestische acts

Muzieknieuws 25-03-2017 10:18

De deelnemers van Mooie Noten 2017 zijn bekend. Deze Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi-)akoestische acts selecteerde uit alle inschrijvingen achttien deelnemers. Zij strijden in drie voorrondes om een plek in de halve finale.

Op zondag 2 april betreden Stella Malene, Sjabbo, MEROL, Joost van Kersbergen, Harold K en Jörgen Unom JG het podium van Theater Bellevue. 

Woensdag 5 april spelen MADARA, Marnix Emanuel, Laura Kits, Jurre van der Linden, Eyal en Jonkers & Merlot in Q-Factory. De laatste voorronde is op dinsdag 11 april in de Melkweg, waar Ayonne, Gayle Skidmore, Carly E., John-Lewis, Jana Mila en Sean Gascoigne optreden voor een plek in de halve finale.

Drie voorrondewinnaars en drie acts met een wildcard staan vervolgens in de halve finale op woensdag 17 mei in de Vondelkerk. Uiteindelijk strijden drie acts in de finale op zondag 9 juli om de titel en de prijzen in het Vondelpark Openluchttheater.

Prijzenpakket
De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket met daarin onder andere:
een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd, coaching door specialist van GRAP, 10-rittenkaart voor repetitieruimte, een tegoed voor digitale distributie van je muziek en diverse optredens. Bekijk het volledige prijzenpakket op https://www.grap.net/competities/mooie-noten

zoeken
zoeken