Aanmelddeadline Popsport nadert

Jong gemotiveerd talent verzamelt u!

Muzieknieuws 17-12-2016 14:58

Popsport heeft weer plek voor het muziektalent van Nederland. Ben je een gemotiveerde, jonge muzikant (tussen 14 en 20 jaar), dan kun je je tot 1 januari 2017 aanmelden voor deelname aan Popsport 2017.

In dit landelijke coachingsprogramma word je begeleid door coaches als drummer Tim van Delft (De Staat), Anne Soldaat, Pablo van de Poel DeWolff en Danny van Tiggele (Mister and Mississippi).

Popsport is er voor alle (pop)genres en het programma wordt per deelnemer aangepast naar gelang de muziek, skills en de vorm waarin er muziek wordt gemaakt; als band, singer-songwriter, als dj/producer, of welke samenstelling dan ook.


Het traject begint regionaal: je kan je aanmelden voor het programma in je eigen provincie. Dit regionale traject loopt van januari tot en met juni en biedt workshops, showcasemogelijkheden en ontmoetingen met andere muzikanten. In september start vervolgens het landelijke traject met uit elke provincie één act.

Ken jij een iemand die aan Popsport mee moet doen? Geef die persoon of act op via www.popsport.nl/scout. Zie voor meer info www.popsport.nl

zoeken
zoeken