aanmelden
Probeer een Blues Cube en win 12.000 euro Roland/Boss gear
Ga naar je dealer, maak een foto en win!
Muzieknieuws 17-11-2016 22:11
Roland heeft een flink aantal Blues Cube amps op de markt gebracht de laatste jaren. Ze willen je bij je dealer graag laten kennismaken met die Blues Cube. En als je dat doet, een foto maakt van die Blues Cube en upload naar de Roland-actiesite, dan maak je kans op Roland/Boss gear t.w.v. 12.000 of een van de Boss accessoirepakketten.

Tja, wie zou dat niet willen winnen: een gigapakket van Roland/Boss producten t.w.v. 12.000 euro? Je krijgt meer dan 30 Boss Compact Pedals, het nieuwste switchingsysteem, de Boss ES-8, een topmodel looper, de RC-300, de volledige Blues Cube Tour met versterkertop en de 4 x 10" speakerkast, plus als kers op de taart een BOSS accessoirepakket en een jaarvoorraad plectrums. 

Bekijk hier het volledige prijzenpakket: www.bluescube.com/prizes

Daarnaast is er voor 10 runners-up een BOSS accessoirepakket (een jaarvoorraad plectrums, een BOSS barkruk, een eersteklas lederen BOSS gitaarriem, 2 BOSS gitaarkabels (6m), 6 BOSS patchkabels, een TU-01 Clip on Tuner, een BOSS Guitar Care Kit en een BOSS String Winder).

Hoe kan je meedoen?
Natuurlijk wil Roland graag dat je die Blues Cube is ’n keer uitprobeert bij je dealer! Ze zijn ervan overtuigd dat je dan als een bom valt voor die amps. Maar om je een beetje te stimuleren nou eindelijk eens ertoe te komen dat ook écht te gaan doen loven ze een flinke prijs uit voor wie meedoet aan de Blues Cube actie.
Ga die Blues Cube bespelen, maak er een foto van - liefst een waar je zelf ook op staat. Deel vervolgens de foto op je Facebook, Twitter of Instagram, met deze hashtags; #bluescubeaudition #bluescube.
Vul vervolgens het formulier in op de actiesite www.bluescube.com, upload je foto en vertel Rolannd waarom jij deze geweldige prijs zou moeten winnen. Het origineelste antwoord wint. Ja, kijk, je moet er wél wat voor doen als je 12.000 euro aan gear wilt winnen!
Doe dat alles voor 21 december, want op Eerste Kerstdag maakt Roland de gelukkige bekend.

Tot Kerstmis geeft Roland ook 10 BOSS-accessoirepakketten weg. Wil je kans maken? Like dan de campagnevideo op Facebook (klik hier) en plaats een overtuigend commentaar waarin je zegt waarom jij moet winnen!

www.bluescube.com