aanmelden
Bax Groove Day zaterdag 27 augustus in Goes
Met Karl Brazil, James Chapman, Juan van Emmerloot en Rick van Wort
Muzieknieuws 18-08-2016 09:09
Een dag lang schijnen de spotlights in de de winkel van Bax Music Goes op slagwerk en alles wat daarbij komt kijken. Naast knallende demo's van nationale Ún internationale toppers, workshops en productspecials vindt er een verloting plaats die je niet wilt missen!

Programma 

12:00 uur | Juan van Emmerloot
Juan van Emmerloot is oprichter en CEO van de Groove-Impact Academy en is daarnaast zowel nationaal als internationaal veelgevraagd producer. Hij werkt dagelijks in zijn eigen studio '40 Lions Place' om drumtracks op te nemen voor diverse grote artiesten. Juan studeerde aan het Rotterdams Conservatorium en speelde live met onder anderen Kaz Lux (Brainbox), Julya Lo'ko, Laura Fygi, Robby Valentine en Waylon.

13:00 uur | James Chapman
James Chapman is drummer en producer met als uitvalsbasis Londen. Van optredens tot studiowerk en privé-clinics, hij heeft ruim 10 jaar ervaring als professioneel sessiedrummer en producer. Zijn hart gaat het snelst kloppen van zijn specialisaties funk, blues, rock en metal en naast drums en percussie speelt hij gitaar, basgitaar en synthesizer.

14:30 | Rick van Wort slagwerktrio
Drummer Rick van Wort beheerst de kunst van het grooven als geen ander, maar dat is niet zo gek - hij zat al achter de drums voordat hij goed en wel kon praten. De afgelopen jaren stond hij op Eurosonic Noorderslag en North Sea Jazz festival en speelde hij met klinkende namen als Jett Rebel, Anouk, Shirma Rouse, Gers Pardoel en Glennis Grace.

16:00 | Karl Brazil
Van Robbie Williams en Elton John tot Rufus Wainwright en Lionel Richie, drummer Karl Brazil werkt live én in de studio samen met enkele grote namen uit de pop- en rockmuziek. Daarnaast is hij regelmatig op het podium te vinden bij de Britse indie rock-band Feeder. Zijn talent en veelzijdigheid leverde hem in 2015 de titel 'Beste pop/sessiedrummer ter wereld' op.

Sabian product specials en demo
Het gerenommeerde Canadese bekkenmerk Sabian verzorgt tijdens de Groove Day diverse in-store product specials en een cymbals demo. Daarnaast kun je een Sabian 20 inch AAX Stage ride winnen.

Leer drummen met Yamaha
Altijd al eens achter een elektrisch drumstel willen kruipen? Dit is je kans! Tijdens de Groove Day zullen er in onze winkel in Goes zes elektronische drumsets opgesteld staan waar bijna doorlopend les op zal worden gegeven door een drumleraar. Kom langs en maak kennis met de fijne kneepjes van het drummen!

Laat Bax Music weten dat je naar deze gratis toegankelijke drumdag komt en schrijf je nu in! Klik hier