Bax Music opent nieuwe muziekwinkel in Amsterdam

Op 1 augustus start een speurtocht naar vier prijzen t.w.v. 5500 euro

Muzieknieuws 27-07-2016 11:58

De nieuwe winkel van Bax Music in Amsterdam is vanaf vandaag open!De nieuwe vestiging aan de James Wattstraat 71a is de vierde Bax-winkel die opengaat, naast de shops in Rotterdam, Antwerpen en Goes.
Daarnaast is er natuurlijk de webshop, die ook aan flinke uitbreiding onderhevig is. Er zijn nu webshops in Engeland, Frankrijk, BelgiŽ, Duitsland, ItaliŽ, Spanje en vanaf 1 augustus ook in Zweden.

Om de opening van de winkel in Amsterdam te vieren geeft Bax Music vier prijzen weg. Vier gouden dozen liggen verstopt op vier verschillende, prominente locaties in Amsterdam, met prijzen ter waarde van 5.500 euro! Op maandag 1 augustus opent Bax Music de klopjacht en worden de eerste hints gegeven die dj's, gitaristen, producers en drummers naar hun droomprijs leiden. Een soort Pokemon Go dus, maar dan met echte, serieuze prijzen, die af te halen zijn bij de nieuwe vestiging aan James Wattstraat 71a in Amsterdam, vlakbij het Amstelstation. 

Toetsen, drums, gitaren en bassen
Op 700 vierkante meter in deze Amsterdam Bax Experience vind je een volwaardige toetsafdeling, een geluidsdichte drum area, gitaarafdeling met twee (ook geluidsdichte) oefenruimtes en een atelier waar gitaren gebouwd en gerepareerd worden. Daarnaast vinden er evenementen plaats en kunnen bezoekers er natuurlijk altijd – gratis – een kop koffie krijgen.

Goudkoorts
Heb je goudkoorts gekregen en wil je kans maken op een van deze vier waanzinnige prijzen? Meedoen is makkelijk! Je hoeft alleen maar onze hints te volgen en op jacht te gaan in Amsterdam. Nu begrijpen wij als geen ander dat je een dj niet blij maakt met een drumstel, dus daarom hebben we vier verschillende speurtochten uitgezet voor drummers, gitaristen, producers en dj's. Let dus goed op welke hints je volgt om de juiste prijs te ontdekken! Houd de nieuwsbrief en social media van Bax Music dan in de gaten, want op maandag 1 augustus geven ze de eerste hints.

Meer informatie is te vinden op www.bax-shop.nl

Bax Music
James Wattstraat 71a
Amsterdam

https://goo.gl/maps/akxjvtiDyx52 

 

zoeken
zoeken