aanmelden
Steven Adler herenigd met Guns N' Roses
Drummer na 26 jaar weer even bij oude werkgever
Muzieknieuws 07-07-2016 16:32
Fans die gisteravond bij het concert van Guns N' Roses in Cincinatti aanwezig waren, zijn verrast met een gastbijdrage van drummer Steven Adler. De voormalig slagwerker was in 1990 voor het laatst bij de rockband van Axl Rose en Slash betrokken.

Guns N' Roses is bezig met een reünietour in Amerika. Gitarist Slash, zanger/problem child Axl Rose en bassist Duff McKagan zijn er allemaal bij. Alleen medeoprichter/slaggitarist Izzy Stradlin en drummer Steven Adler ontbreken er nog aan. Tot gisteren. Ineens zat Adler onverwacht toch op de drumkruk van huidige drummer Frank Ferrer om de nummers Out Ta Get Me en My Michelle mee te spelen. Adler verliet Guns N'Roses in 1990 vanwege drugsproblemen. Hij zou niet met deze tournee mee kunnen doen vanwege rugklachten.

 

Zodra Axl Rose aankondigde dat Adler een potje mee ging drummen gonsde het door de zaal. Meteen schoten er talloze mobieltjes de lucht in om de bijzondere bijdrage vast te leggen. De reacties op YouTube spreken boekdelen. Dit is een reünie zoals hij moet zijn, ook al is het maar voor even. Nu Stradlin nog!