Behringer Eurorack Go en Moog modules

Behringer Eurorack Go en Moog modules

Grote Eurorack behuizing en preview nieuwe modules

Een nieuwe video van Behringer waarin ze de Eurorack Go behuizing presenteren. In die case zien we echter ook enkele nieuwe Eurorack modules!.....meer »»

Evans UV2 dubbellaags vel met speciale coating

Dubbellaags-variant van de UV1

Evans had de afgelopen twee jaar zo veel succes met de UV1 vellen dat het merk nu met een dubbellaags-variant op de proppen komt: de UV2. Binnenkort een test, hier eerst een introductie met demovideo.....meer »»

Zakelijk vernuft & rock & roll

Het succes van tribute-band Stones Sessions

You can’t always get what you want, maar met een beetje zakelijk vernuft, you get what you need. Tim de Wijk, drummer en bandleider van Stones Sessions, is niet bang voor een commerciële kijk op ba.....meer »»

Grootste gitaarsynth

Boss SY-1000

Na de SY-300 en compacte SY-1, komt Boss nu met de One To Rule Them All Sy-1000 Guitar Synthesizer. .....meer »»

Zplane deCoda

software muziekanalyser

Zplane is specialist in timestretching en pitchchanging. Hun algoritmes worden in diverse daw's gebruikt. DeCoda richt zich echter op het analyseren van een stuk muziek en kan zelfs individuele instru.....meer »»

Gitaarversterker in je hoofdtelefoon

Boss Waza-Air Wireless Personal Guitar Amplification System

Met het Waza-Air Wireless Personal Guitar Amplification System brengt Boss de versterkertechnologie van de Katana-reeks in een draadloze hoofdtelefoon. Door enkele unieke functies wordt gezorgd voor e.....meer »»

Unieke muzikale items bij online veiling - nog tm 31 dec 2019

Ruben Hoeke in de bres voor Red House

Wil je een priveles van Anton Goudsmit of David Hollestelle? De Fender Jaguar Bass van Henny Vrienten? Een huiskamerconcert van Eric Vaarzon Morel en Jeff Heijne? Een gitaar van George Kooymans of Jan.....meer »»

De beste audio-interfaces 2019

12 uitstekende audio-interfaces voor muziekproductie

Of je het nu een audio interface of gewoon een geluidskaart noemt, als je muziek produceert op een Mac, PC, iPad of zelfs een iPhone kun je niet zonder. Maar wat is nu de beste keuze? We zetten 12 pri.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken