De JBL & Martin Garrix Music Academy is terug

3 dagen leren en creƫren in Martin garrix STMPD studio

Muzieknieuws 05-03-2024 11:31

De JBL & Martin Garrix Music Academy is terug en getalenteerde artiesten van over de hele wereld kunnen zich vanaf vandaag weer inschrijven. De Music Academy verwelkomt nieuwe talenten voor het exclusieve driedaagse programma in de STMPD-studio's in Amsterdam in november.

Een artiest worden, begint uiteraard met talent. Maar kennis, inspiratie, connecties en de juiste begeleiding zijn net zo belangrijk om succesvol te worden in de muziekwereld. En dat is precies waar de JBL Music Academy om de hoek komt kijken. Zij bieden 30 opkomende muzikanten, songwriters, zangers en producers de kans om te leren van experts uit de industrie en in contact te komen met andere artiesten..

Onder leiding van Martin Garrix en andere belangrijke namen uit de muziekscene, organiseert de Music Academy inspirerende workshops over het maken van muziek, branding en belangrijke zakelijke aspecten. Met alle inside info over de muziekindustrie, helpt de Music Academy artiesten met de skills die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

Meer over Martin Garrix en zijn STMD studio lees je in Interface 242 of hier

JBL blijft voormalige deelnemers na afloop van de Music Academy ondersteunen. Daarbij krijgen ze kansen om hun muziek te presenteren en JBL te vertegenwoordigen op evenementen en festivals zoals het Montreux Jazz Festival, de JBL Snow Party en vele andere.

"Ik ben ontzettend enthousiast dat we dit jaar een tweede editie van de Music Academy met JBL organiseren. Het was inspirerend om vorig jaar alle getalenteerde artiesten te ontmoeten en hun creativiteit en passie samen te zien komen," aldus JBL Global Brand Ambassador, Martin Garrix. "Bij STMPD RCRDS richten we ons al voornamelijk op opkomend talent, dus de Music Academy voelt als de perfecte aanvulling.''

"Bij JBL staat muziek centraal in alles wat we doen," zegt Robert Jan van Dormael, Vice President Marketing voor Lifestyle Division EMEA en India bij JBL. “Met de introductie van de Music Academy vorig jaar wilden we een platform bieden om talent te ondersteunen met de kennis die ze nodig hebben om hun passie voor muziek om te zetten in een bloeiende carrière. We kijken ernaar uit om dit jaar voort te bouwen op dat succes.”

Artiesten kunnen zich inschrijven door een motivatievideo in te sturen samen met maximaal drie muziektracks die hun persoonlijke geluid het beste vertegenwoordigen. De inschrijving voor de JBL & Martin Garrix Music Academy is nu wereldwijd geopend tot 30 april 2024.

meer informatie

 

zoeken
zoeken