De nieuwe Musicmaker is uit

Editie 499 met een Eurosonic-Noorderslag Special, Johan en veel meer

Muzieknieuws 08-02-2024 09:34

Musicmaker 499 is uit en ook deze keer staat het magazine weer vol tests, interviews, reportages en achtergrondverhalen.

Wil je de nieuwe Musicmaker ontvangen? Je bestelt het magazine makkelijk met iDeal en zonder verzendkosten op Muziekmagazines.nl

In de maart-april editie van Musicmaker vind je weer tal van artikelen die je als muzikant of producer zal inspireren! Met daarin de volgende onderwerpen.

In de Eurosonic Noorderslag Special interviews met Julia Sabaté, Jordy Sanger en Erik Bandt, het dagboek van Droom Dit en de highlights van showcases en conferentie. Natuurlijk besteden we aandacht aan onze eigen Musicmaker Stage.

Tests in deze editie: Fender Highway akoestische gitaar, Steinberg Cubase 13 daw, Ibanez Iceman elektrische gitaar, Hammond M-solo toonwielorgel, Guild Surfliner elektrische gitaar en het Fender Tone Master digitaal modelingboard.

Interviews: Johan is terug met The Great Vacation en Julius van Eijs spreekt over zijn Ableton Live aanpak bij Froukje en Oh Hazar is een nieuwe band om in de gaten te houden.

Verder kiest Hans Vandenburg vijf albums die hem hebben beïnvloed, je leest een verslag van muzikantendag No Man’s Land en natuurlijk is er productnieuws, je leest recensies, columns en nog veel, veel meer.

zoeken
zoeken