Het winternummer van Musicmaker is uit!

MM498 jan-feb, met The Jordan, Elmer, Dolby Atmos, Subterranean Street Society en veel meer.

Muzieknieuws 30-11-2023 11:07

Veel meer. Dat is altijd wel makkelijk gezegd he? Maar we spraken ook nog met Nothing But Thieves, Yori Swart, Traversus, Arnold van Dongen, Lance Priester over de Mentos Grote Prijs van Nederland die weer van start gaat en er zijn columns, recensies, tests, tips en events.

Musicmaker 498, januari - februari 2024, is uit en je kan hem makkelijk en zonder verzendkosten bestellen via muziekmagazines.nl.

De nieuwe Musicmaker staat weer boordevol info en nieuws voor en van muzikanten.

Interviews
Met Caroline van The Jordan blikten we terug op 2023 en het maken van haar debuutalbum, Lance Priester won de GPvNL en vertelt je wat het hem opbracht. Elmer maakte de overgang van theater naar popzaal en Terrie Hessels (The Ex) praat over vijf albums die hem inspireren. Verder? De jongens van Subterranean Street Society vertellen niet alleen over hun nieuwe album, maar ze speelden drie nummers op ons kantoor! Dit keer hebben we ook weer eens ouderwets een grote buitenlandse band en Nothing But Thieves vertelt over de totstandkoming van het album Dead Club City. En Yori Swart? Die speelde in Cleveland om alleen maar  'Hello Cleveland' te kunnen zeggen. Zeer actueel, nu het vervolg op Spinal Tap is aangekondigd.

Tests
Natuurlijk zijn er ook weer veel tests en dit keer probeerden we twee klassiekers uit: de Fender Vintera II reeks, de duurzame akoestische gitaren van Baton Rouge, de cajon extraoirdinaire van Baterinho, een draadloze koptelefoon van Yamaha, de nieuwste versie van de FocusRite Scarlett, drie bluetooth-speakers van Fender Audio, twee vingerdrumapparaten van Yamaha en drie effectpedalen van Universal Audio.En verder...
...hebben we natuurlijk productnieuws, columns van Wim en Willem, de Musicmaker Essentials, productnieuws voor stage & studio, een achtergrondverhaal over Dolby Atmos, en we blikken vooruit op ESNS24.

Je leest het allemaal in MM498!

Musicmaker 498, januari - februari 2024, is uit en je kan hem makkelijk en zonder verzendkosten bestellen via muziekmagazines.nl.

zoeken
zoeken