3 bands voor Popronde 2023 voorgesteld

De selectie van Musicmaker met JesperJesper, Penny Roox en Hiqpy

Muzieknieuws 01-06-2023 04:06

In september gaat de Popronde weer van start en de selectie is bekend. Tot en met de Popronde licht Musicmaker – mediapartner van het rondreizende muziekcircus – elke editie drie opvallende acts uit, waarbij je hier de muziek hoort. We trappen af met JesperJesper, Penny Roox en Hiqpy

Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel in Musicmaker 495, juli-augustus 2023. Je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Musicmaker op zonder verzendkosten.

JesperJesper
JesperJesper is de americanaband van Paceshifters-drummer Jesper Albers. Deze zomer heeft hij trouwens een leuk vakantiebaantje als drummer van het Asutralische Wolfmother!Penny Roox
Penny Roox is de naam waaronder Bo Knippels donkere, melancholische songs maakt. Hiqpy
'Het zijn gruizige gitaren, heldere en duidelijke vocalen, en er is een gezonde hoeveelheid energie met de esthetiek van een gefrustreerde zakenvrouw die haar kantoorbaan zat is. Maar er is ook een goede balans van vrouwelijke en mannelijke energie, wat ik niet genoeg terugzie in onze scene', aldus frontvrouw Abir Hamam in Musicmaker. Van Hiqpy zijn nog geen video's verschenen en er zijn nog geen songs te horen in onderstaande playlist. Er staat echter veel op stapel, dus stay tuned!

 

Dit zijn slechts drie bands uit de selectie. In de volgende editie vind je er weer drie en hieronder hoor je de hele selectie:

zoeken
zoeken