Ciao Lucifer zoekt 100 (!) voorprogramma’s

Het Amsterdamse duo toert in maart en april door heel Nederland en is op zoek naar lokaal talent

Muzieknieuws 27-01-2023 14:58

Om het publiek goed op te warmen bij hun Good News toer, is Ciao Lucifer op zoek naar 100 voorprogramma’s. Het moet een carrousel van smaken worden. Een reeks korte akoestische performances. Alle genres zijn welkom, ook gedichten, dans en andere kunsten.

Het indie-duo maakt er live altijd een feest van en dat doen ze het liefste samen met lokaal talent. “Het leukste aan toeren is nieuwe mensen ontmoeten” zegt drummer Willem Wits. Gitarist Marnix Dorrestein vult aan: “We gingen fantaseren over ons absolute droomscenario voor deze tour en we kwamen hierop uit: de avond wordt een minifestival waar je als bezoeker allerlei nieuwe artiesten kan ontdekken.” Willem: “We leven in een muziektijdperk wat gedomineerd wordt door algoritmes. We willen terug naar de menselijke connectie die je maakt met muziek.”

Als jij dit leest en je bent of kent iemand die het tof vindt om tijdens een van de shows het support te verzorgen, neem dan contact met op met Laura, de voorprogramma-coördinator Ciao Lucifer. Wij bieden jou de gelegenheid om nieuw publiek te bereiken of iets nieuws uit te proberen op een laagdrempelige manier. Aan het eind van de avond worden alle artiesten uitgenodigd om een liedje mee te spelen met de band.
 
Meedoen? Stuur een bericht naar laura@doubleveeconcerts.nl

De Good News tour brengt Ciao Lucifer naar:
 
woensdag 8 maart Tilburg - Hall of Fame / 013
donderdag 9 maart Utrecht - De Helling
vrijdag 10 maart Haarlem - Patronaat
zaterdag 11 maart Zwolle - Hedon
woensdag 15 maart Groningen - Vera
donderdag 16 maart Paard - Den Haag
vrijdag 17 maart Maastricht - Muziekgieterij
vrijdag 24 maart Nijmegen - Merleyn
vrijdag 31 maart Harderwijk - Estrado
donderdag 20 april Amersfoort – Kosmik


Voor tickets zie https://www.ciaolucifer.com/gigs

zoeken
zoeken