Film ‘Candy’ in de bioscoop

Intiem portret van Musicmaker's favoriete saxofoniste

Muzieknieuws 10-01-2023 14:59

Na de release van haar album 'We Never Stop' is het nog niet klaar met de publicaties van Candy Dulfer. In de bioscopen draait momenteel haar gloednieuwe documentaire 'Candy' van filmmaker Carin Goeijers op volle toeren.

Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel in Musicmaker 492, jan-feb 2023. Je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Musicmaker op zonder verzendkosten.  

 

In de jan-feb editie van Musicmaker featuren we Candy Dulfer met een groot 5-pagina interview vanwege haar nieuwe album. Momenteel is ze ook te bewonderen in de bioscoop met de documentaire ‘Candy’. In deze 82 minuten lang durende, uiterst persoonlijke documentaire volgen we voor een periode van drie jaar het leven van de beste saxofoniste die Nederland tot nu toe kent.

We krijgen inzicht in haar unieke relatie met vader Hans, zelf natuurlijk gerespecteerd saxofonist, en moeder Inge. Beiden hebben zowel op muzikaal als op zakelijk gebied een belangrijke rol gespeeld in Candy's carrière.

Ook duikt ‘Candy’ dieper in de privézaken van de succesvolle muzikant, want voor Candy zijn er naast muziek nog meer belangrijke dingen in het leven. En dan hebben we natuurlijk nog corona die zoals bij zoveel artiesten een rode streep zette door de agenda van de Dulfers. Kortom, een enerverende documentaire die een beter inzicht geeft in het leven van Musicmaker's favoriete saxofoniste.

Bekijk in de video hieronder de trailer van 'Candy'.

'Candy' is nog te zien in verschillende bioscopen door het hele land. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende link. Ook is het mogelijk om de film eenmalig online te bekijken via Picl voor € 8,50. 

zoeken
zoeken