Win een Fire Horse prijzenpakket: vinyl, tickets en cassette

Vandaag komt album Out of the Ashes uit!

Muzieknieuws 02-09-2022 08:20

Bij het verschijnen van hun debuutalbum Out of the Ashes geeft de kersverse band Fire Horse en hun label Suburban maar liefst 5 erg goede prijzenpakketten weg: 2 tickets voor de release party op vrijdag 16 september in De Helling Utrecht, vinyl van het debuutalbum en vinyl van de Suburban verzamelaar, plus een cassette van de eerste Fire Horse single. Mail ons en maak kans!

Meedingen naar een van de vijf prijzenpakketten? 

Stuur een mail naar musicmaker@k18.nl en zet in het onderwerp 'Fire Horse'.
Je krijgt uiterlijk 14 september per mail bericht of je een pakket gewonnen hebt (of op je mobiel als je je tel.nr. vermeldt)!    

Het prijzenpakket
- 2 tickets voor de album release party vr 16 september in De Helling Utrecht
- Fire Horse - Out of the Ashes vinyl! 
- Welcome To Rock City - Suburban verzamelalbum vinyl!
- Fire Horse cassette van de single Trust/Fire Horse 

De nieuwe rockband Fire Horse is een allstar formatie van zanger-gitarist Kevin Stunnenberg (Birth Of Joy), bassist Peter van Elderen (o.a. Peter Pan Speedrock) en drummer Guy Pek (Grenadeers).

Hun debuutalbum ‘Out Of The Ashes’ werd opgenomen in de Wisseloord Studios en is vandaag, vrijdag 2 september 2022 verschenen op Suburban Records.

Ons collegablad Gitarist schrijft: 'De band speelt een soort tijdloze rock ‘n’ roll met een punky vibe die soms doet denken aan bands als Motörhead – mede door de ronkende bas van Peter van Elderen – en Triggerfinger.'  

Luister hier naar het album. 

 

zoeken
zoeken