Muzikantenconferentie No Man’s Land terug in TivoliVredenburg

Woensdag 7 december – TivoliVredenburg, Utrecht

Muzieknieuws 11-08-2022 08:08

No Man’s Land keert na twee online edities terug naar TivoliVredenburg. Het 10-jarig jubileum wordt gevierd met een veelzijdig conferentieprogramma en een nieuw showcase-programma, waar aanstormend talent een podium krijgt. Musicmaker is partner van No Man's Land en presenteert er het Musicmaker Demopanel en een Workshop Songwriting door Willem Smit van Personal Trainer, zie het interview in Musicmaker september-oktober.

Tijdens de No Man's Land conferentie hosten partners als Ableton en Boosterfestival inspiratiesessies en workshops. Diverse curatoren organiseren verdiepende expert-panels en gevorderde makers krijgen met sessies over onder meer  subsidies, contracten en prestatiedruk concrete handvatten aangereikt.

Het Spreekuur biedt de nieuwe generatie artiesten en muziekindustrie-professionals de kans om hun demo, release-plan of Instagram-account te pitchen aan meer dan 20 professionals.

Met Musicmaker organiseren we een Workshop Songwriting door Willem Smit van Personal Trainer. Ook zal het Musicmaker Demopanel weer plaatsvinden. 

No Man’s Land onderzoekt nu een decennium lang hoe de actualiteit zich beweegt rondom het creatieproces en faciliteert discussie rond prangende vraagstukken die in de muzieksector leven. Het thema van deze jubileumeditie, Non-conformisme: De kracht van je eigen weg gaan, is gekozen omdat er een aanhoudende behoefte van het publiek is aan meer diversiteit en variatie, dat  vraagt om vernieuwende makers. Daarom biedt No Man’s Land 2022 diegenen een podium die hun nek uitsteken voor originaliteit en vernieuwing. En zoals altijd is het de plek voor alle betrokkenen uit de sector om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en ideeën uit te wisselen.

Tickets
Young Professional Tickets (t/m 25 jaar) € 15,- excl. Servicekosten; Regular Tickets € 25,- excl. Servicekosten, verkrijgbaar op: EnterNoMansLand.nl

zoeken
zoeken