download (1)

Musicmaker Classic: de stappen naar succes van Rondé.

'Tijdens Lowlands stonden we allemaal met een grijns van oor tot oor op het podium!'

Muzieknieuws 23-06-2022 12:07

In Musicmaker 465, mei 2019, spraken we met Rondé over de stappen die zij namen om succesvol te worden. Verplichte kost voor iedere band dus. We zijn inmiddels drie jaar later en de band blijft hits scoren. Wil je weten hoe?

Wil je het artikel lezen? Klik op het pdf-logo en je leest het!

Rondé is niet meer weg te denken uit het festival- en clubcircuit. De band blijft hits scoren en met Love Myself was het dit jaar weer raak. De band heeft hard gewerkt om aan de top te komen en in Musicmaker vertelden zangeres Rikki Borgelt en haar mannen welke stappen ze ondernamen om groot te worden.

Ze vertellen onder meer hoe de band geformeerd werd, het meedoen aan de Popronde en het daardoor ontmoeten van de juiste mensen.

Gitarist Armel Paap: ‘Daarnaast deden we mee aan de Popronde, onze eerste tour buiten school om en meteen door heel Nederland. Men vroeg zich af waarom onze band nog maar één bekend liedje had en waarom er verder maar weinig over ons bekend was. Vervolgens klopten er uiteenlopende boekers aan. Inmiddels zijn we exclusief geboekt bij Agents After All in Amsterdam.’

Rikki: ‘Dat is vooral vanwege boeker Maarten Middendorp. Met hem was er direct een goede vibe. Je wil mensen om je heen verzamelen die je respecteert, maar vooral ook vertrouwt. Maarten is een jonge, harde werker. We hadden meteen het idee dat we op hem konden rekenen en we hadden een helder beeld van wat we van elkaar konden verwachten.’

Dit en veel meer lees je in het bijgesloten artikel.

zoeken
zoeken